Hirdetés

PC-re is megjelent a Chrono Trigger

|

Minden idők egyik legjobb RPG-je a semmiből bukkant fel.

Hirdetés

22 évvel ezelőtt, 1995. márciusában mutatkozott be a Chrono Trigger, és hódította meg azonnal a világot. A Square Enix (akkor még csak Square) játéka a mai napig rengeteg fejlesztő számára inspiráció, és most egy újabb közönség számára került elérhető közelségbe.

Hirdetés

A PC-s változatba bekerült néhány olyan funkció, amelyek eddig csak a Nintendo DS-es és mobilos változatokban voltak elérhetőek. Bónusz dungeonök, feljavított grafika és hangok, egér-billentyűzet támogatás és autosave is helyet kapott a játékban, amire most 15 dolláros áron csaphattok le.

Ráadásul április 2-ig egy limitált kiadás vár a rajongókra, így a játék mellé egy zenei csomagot és néhány háttérképet is bezsákolhattok, ha Steamen megveszitek a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)