Hirdetés

Az egykori dizájner szerint csak 2021 után jelenik meg a Classic WoW

|

A Blizzard egy korábbi alkalmazottja szerint jóval messzebb van még a retro kiadás, mint azt gondoljuk.

Hirdetés

A tavalyi BlizzConon jelentette be a Blizzard, hogy dolgoznak a World of Warcraft eredeti változatának helyreállításán és újrakiadásán, azóta viszont csak nagyon szűkszavúan beszéltek a projektről. Na nem mintha a BlizzConon minden részletet elárultak volna, de értitek.

Hirdetés

Jonathan Staats, a World of Warcraft egykori 3D pályatervezője a classicwow subredditen tartott AMA-t, ahol azt írta:

Ha a Classic megjelenik, úgy tippelem, hogy csak 2021 után. Az MMO-k kemények, rengeteg időt és tesztelést igényelnek.

Staats tervezte a Vanilla WoW dungeonök nagy részét, és nem mellesleg jelenleg épp könyvet ír arról az időszakról, amiben több Blizzardos fejlesztőt is megszólaltat. Az egykori dizájner még abban sem biztos, hogy egyáltalán megjelenik majd a Classic WoW.

Ezzel szemben a legtöbben abban reménykednek, hogy a Blizzard már valamikor jövő év elején elindítja a bétát, és a játék meg is jelenik 2019 novemberében, a World of Warcraft 15. születésnapján. 

Szerintetek mi az igazság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)