Hirdetés

Ekkor jön a Command & Conquer Remastered Collection

|

Kiderült, hogy meddig kell várnunk a felújított változatra.

Hirdetés

A Petroglyph bőszen dolgozik két ikonikus RTS, a C&C: Tiberian Dawn és a C&C: Red Alert felújításain, még az sem riasztja vissza a csapatot, hogy hogy az eredeti átvezetők újradolgozása komoly feladatnak bizonyult. A rajongók azonban tűkön ülve várják, hogy befejezzék a munkát és újra belevethessék magukat a megszépített emlékekbe, amire már nem is kell olyan sokat várni. 

Hirdetés

A stúdió ma megerősítette, hogy a Command & Conquer Remastered Collection június 5-én fog megjelenni PC-re, ráadásul egyszerre lesz elérhető Steamen és Originen is. Tehát ha addig nem jön közbe semmi, akkor a nyarat úgy indíthatjuk majd, hogy két klasszikus játék felújított változatát nyüstöljük (és egy gombnyomással válthatunk majd a régi és a 4K-s grafika között), miközben a fülünkben a szintén újrakevert soundtrack cseng majd az eredeti komponistának, Frank Klepackinak hála. 

A játékmenet alapjai egyébként változatlanok maradtak, viszont a fejlesztők szerint a C&C közösséggel kéz a kézben eszközöltek néhány hasznos változtatást. Ilyen például az új felhasználói felület, a frissített irányítás, valamint a beépített térképszerkesztő. Várjátok már a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)