Hirdetés

Videóban mesélnek a fejlesztők a Command & Conquer Remastered újdonságairól

|

Nem csak felújított hangot és látványt kap az ikonikus RTS sorozat, de rengeteg olyan bónusz tartalom is érkezik, melyeket korábban soha nem láthattunk.

Hirdetés

A Warcraft III Reforged kifejezetten csapnivalóra sikeredett megjelenése után, az RTS rajongók utolsó reménysége a Petroglyph Games és a Lemon Sky Studios csapatában van, akik a Command & Conquer játékok felújításán ügyködnek egy ideje. A fejlesztők meglepő nyíltsággal engednek betekintést a készülő projektbe, így az általuk végzett munka minőségében egyre kevésbé kételkedünk, pláne a legutóbb kiadott videójuk után. 

Hirdetés

Pár hete Jim Vessella, a játék producere mesélt arról, hogy milyen nehézségekbe ütköztek az ikonikussá vált élőszereplős átvezetők felújítása közben, de a mostani videóban már láthatunk ilyen felskálázott képsorokat, amik bizonyítják, hogy kifejezetten jól sikerült kipofozni őket.

Persze a játék grafikája is igen látványos változásokon ment át; megkapta a 4K felbontást, újradolgozták a kezelőfelületet, mindezt úgy, hogy szinte semmit nem vesztett az eredeti stílusából. Emellett az irányítás is megújul majd, ami egy ilyen idős játék esetében kifejezetten előny lehet. Vessella ebben a videóban mesél az újdonságokról:

A korábbi zeneszerző, Frank Klepacki is visszatér, hogy a legendássá vált muzsikák is felújítva szólalhassanak meg, emellett kapunk majd néhány, az eredeti játékokhoz írt számot, melyek eddig rejtve voltak a nagyközönség előtt. Nagyjából egy hónapja jelentették be, hogy június 5-én érkezik majd a Command & Conquer Remastered, mely magában foglalja a Tiberian Dawn, a Read Alert és még három kiegészítő felújított változatait. 

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)