Hirdetés

Command & Conquer: Remastered - rövid videón hasonlítják össze az eredeti és a felújított látványt

|

Végre kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogyan néz majd ki mozgás közben a CnC készülőben lévő felújítása.

Hirdetés

A jelek szerint a játékosok egyre égetőbb RTS-hiányára végre hajlandó megoldást nyújtani a videojátékipar. Arra egyelőre nem számíthatunk, hogy újonnan érkező stratégiai játékok szorítják ki az éppen aktuális kedvenceket, viszont sorra érkeznek a legnépszerűbb sorozatok felújításai. Az Age of Empires remasterével már bárki játszhat, sőt a második és harmadik rész remastere is készül, de nemsokára itt a Warcraft 3: Reforged, és most végre a Command & Conquer kicsinosított változatába is belepillanthatunk.

Hirdetés

Már eddig is érkezett néhány kép a C&C Remasteredről, de alapvetően csöndben zajlik a fejlesztés ahhoz képest, hogy hány rajongó várja, hogy akár egy kis információmorzsával is közelebb kerüljön régi kedvencéhez. Az alkotók most egy kicsit enyhítenek a várakozáson, ugyanis elárultak néhány dolgot, és még egy rövidke videót is kaptunk. Elmondásuk szerint sikerült felkutatni az eredeti kódot, így erre építve kezdhették meg a munkát; törekednek arra, hogy a lehető leginkább visszaadják a klasszikus C&C-élményt. Jelenleg a Red Alertet és a Tiberian Dawnt kalapálják, ez utóbbit nézhetitek meg az alig fél perces videón:

A fejlesztők elmondták, hogy egy gombnyomással válthatunk majd a régi és a felújított, 4K-s grafika között, amit néhány új kameraállás tesz majd még élvezetesebbé. Hogyha ellátogattok a honlapjukra, akkor ti magatok is összehasonlíthatjátok, hogy mennyit változtak az assetek a felújítás után. Az alkotók kiemelték, hogy ez még messze nem a végleges verzió, tehát még csiszolgatnak a benne látott objektumokon.

Nektek hogy tetszik eddig a Command & Conquer: Remastered?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)