Hirdetés

Videón a Commandos 2 HD és a Praetorians HD

|

Két klasszikus stratégiai játékot pimpel fel a Yippee Entertainment és a Torus Games.

Hirdetés

A Kalypso Media továbbra is stratégiai játékokban utazik, és most már nem csak újdonságokba fektet, hanem remasterekbe is. Készül a Commandos 2 és a Praetorians fejlújított kiadása, és ezek nem csak PC-re, hanem PS4-re és Xbox One-ra is meg fognak jelenni, sőt, előbbiből még switches, iOS-es és androidos változat is készül. 

Hirdetés

Az is igaz, hogy várhatóan egyik gépet sem fogják nagyon megizzasztani. A gamescom alkalmából most érkezett egy-egy trailer, melyek a változtatásokat hivatottak bemutatni. A Commandos 2 esetében javul a kezelőfelület, a látvány, valamint növelik a felbontást, és a Preatoriansra is hasonló sors vár, de annál a UI átalakítását nem említették külön. A megjelenés mindkét címnél 2019 utolsó negyedévére várható.

Tervezitek beszerezni valamelyiket, vagy maradtok a régebbi változatoknál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)