Hirdetés

Contra: Rogue Corps - ilyen élményt nyújt a retró shooter kooperatív feltámasztása

|

Jött egy több mint 10 perces anyag, amin megnézhetjük, hogy mit alkotott a Konami a Contra: Rogue Corps többjátékos része kapcsán.

Hirdetés

Valószínűleg mind jól emlékszünk az eredetileg 1987-ben megjelent Contrára, amit akár egyedül, akár ketten játszottunk, remek szórakozást nyújtott. Idén visszatér a Konami legendás sorozata, habár nem egészen olyan formában, amilyenre sokan emlékeznek, és erre nem árt előre felkészülni lélekben. A retró életérzés alábbhagy, a multis fun faktor ellenben erősödik, mindenki döntse el maga, hogy mennyire örül ennek.

Hirdetés

A Toylogic stúdiójában készülő Contra: Rogue Corps egy pörgős, run and gun műfajú alkotás lesz. Izometrikus nézetben követhetjük az eseményeket, és az egyjátékos kampány mellett lehetőségünk nyílik majd kooperatív módban is játszani. Ez utóbbit megtehetjük online, de akár pajtásainkkal is összeülhetünk, ha van elég kontrollerünk kéznél.

Az IGN.com be is mutatta, hogyan működik a lokális coop, videón tessék követni az eseményeket:

A Contra: Rogue Corps szeptember 24-én debütál PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, valamint Nintendo Switch-en. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)