Hirdetés

Retró játékként is megállná helyét a Cyberpunk 2077

|

Még hónapokra vagyunk az ambiciózus akció-RPG megjelenésétől, de már megnézhetjük, milyen lenne klasszikus lövöldeként.

Hirdetés

Lassan, de biztosan közeledik a Cyberpunk 2077 megjelenésének napja, és mi már türelmetlenül várjuk, hogy kiderüljön, vajon ismét sikerül-e csodát tennie a CD Projekt Rednek. A cyberpunk kaland évek óta lázban tartja a játékosokat, egyikük nemrég csinált is egy demake-et, vagyis lebutított, régies verziót belőle.

Hirdetés

Ez a Cyberpunk 1997, amit Bearly Regal teljes egészében a PlayStation 4-re elérhető Dreamsben alkotott meg. A nem mindennapi mű ráadásul jóval több egy átlagos bemutatónál, mert ténylegesen játszható is. Példának okáért testre szabhatjuk benne saját lakásunkat, fegyvereket használhatunk és még Night City városában is furikázhatunk. Ez utóbbi tevékenység nagyjából olyan, mintha az első GTA-val játszanánk. A youtuber kreálmánya egyúttal ékes bizonyítéka annak is, hogy mennyire kreatív dolgokat lehet összerakni a Dreamsben.

Egyelőre még bőven van mit alakítani a Cyberpunk 1997-en, de ha egyszer elkészül, akkor nem kizárt, hogy más Dreams-játékosok is kipróbálhatják majd. Addig viszont be kell érnünk az alábbi videóval.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)