Hirdetés

Ilyen lenne a Death Stranding, ha 20-30 évvel ezelőtt jelent volna meg

|

Egy animátornak annyira bejött Kojima új alkotása, hogy néhány retro hangulatú szösszenettel tiszteleg most előtte.

Hirdetés

Hiányosságai ellenére egészen különleges lett a Death Stranding, hiszen Hideo Kojima ismét egy nem túl könnyen emészthető kalandra invitált minket. A játék látványvilága kiváló, ám most itt a bizonyíték, hogy retró megjelenéssel is legalább olyan bizarr az egész, mint alapjáraton.

Hirdetés

A mindenféle animációval foglalkozó Fabricio Limának eléggé megtetszett a Death Stranding, és ezért úgy döntött, újraalkotja azt egy teljesen másik stílusban. Így született meg az alábbi demake, amitől egycsapásra olyan lesz a játék, mintha Kojima évtizedekkel ezelőtt dobta volna piacra azt. Természetesen még így is felismerhetők az egyes szereplők, ráadásul Lima még a soundtracket is elkészítette 8-bites változatban. Ez lett a végeredmény:

Sajnos nem volt több ideje erre a projektre, pedig saját állítása szerint már elkészítette Higgset is hasonló stílusban, valamint Heartman és Deadman megalkotásába is belekezdett.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)