Hirdetés

Demake készül a Black Mesa című Half-Life remake-ből, az eredeti játék motorjával

|

Először elkészült a remake, most pedig remake-elik a remake-et, ami igazából egy demake lesz.

Hirdetés

Az eredeti Black Mesát készítő modderek körülbelül 15 éven keresztül dolgoztak azon, hogy újraalkossák az első Half-Life-ot a Valve Source motorjával. Hatalmas és ambiciózus projekt volt, amivel nem csak felújították a legendás címet, hanem kibővítették azt, hozzátettek a történethez, sőt, néhány pályát is átalakítottak.

Most egy másik modder csapat a Black Mesát akarja feldolgozni, azonban egy korszerű motor helyett ők az eredeti Half-Life-ot hajtó GoldSRC motort választották.

Hirdetés

A projekt 2019-ben indult, a bejelentésen túl viszont akkor semmi nem történt. Nemrégiben kapott egy demót, ami épp nem elérhető, ugyanis az utolsó pillanatban valamilyen hibát találtak benne, de az, hogy már közzé merték tenni, mindenképpen bizakodásra adhat okot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Black Mesa Classic névre hallgató játék célja, hogy mindenki számára elérhető élményt biztosítson és kibővítve és feljavítva hozza vissza a GoldSRC motorral az eredeti Half-Life élményt. A fejlesztéskor nagy figyelmet fordítanak arra, hogy bármilyen PC-n könnyedén fusson a játék, méghozzá magas képkocka-sebességgel.

A Black Mesa Classic egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, és ha tippelnünk kellene, egy ideig még biztosan nem is fog megjelenni. Ettől függetlenül egy nagyon érdekes és csavaros projekt, amire minden bizonnyal a jövőben is oda fogunk figyelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)