Hirdetés

Modként alkotta újra a teljes Diablo II-t egy rajongó

|

Az eredeti játék és a Lord of Destruction kiegészítő összes tartalma és kasztja belekerült a remake-be, melyet a Grim Dawn egy modjaként tölthettek le.

Hirdetés

Mivel a Blizzard jelenleg is dolgozik a Diablo IV-en, így meglehetősen kicsi rá az esély, hogy a közeljövőben remake készül az első két részhez, melyek a mostani játékosok számára kissé patinás grafikával és mechanikákkal rendelkeznek. A Ram nevű modder kezébe vette az irányítást és elkészítette saját felújított Diablo II-jét, melyet most ti is kipróbálhattok.

Hirdetés

A remake alapjaként egy másik akció-RPG-t, a Grim Dawnt választotta ki, és ennek modjaként építette fel a 2000-ben megjelent ikonikus alkotást - mivel a Crate Entertainment játéka stílusában és játékmenetében is hasonló, így kézenfekvő döntésnek bizonyult. A Reign of Terror névre hallgató mod tartalmazza az összes kasztot melyet a Diablo II és a Lord of Destruction is, Ram viszont hozzácsapta még a Grim Dawnéit is.

Reign of Terror honlapján egy nagyon részletes leírás segít azoknak, akiket érdekel a mod, ezt érdemes lehet elolvasni kezdés előtt. Már csak azért is, mert ahhoz, hogy kipróbáljátok, szükségetek van a Grim Dawnra és az Ashes of Malmouth és a  Forgotten Gods kiegészítőkre is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)