Hirdetés

Diablo - a Hellfire-t is hozzácsapták a GOG-os változathoz

|

Ideje visszatérni Tristramba és szétrúgni pár démon pokoli hátsóját.

Hirdetés

A legendás hack 'n' slash, a legelső Diablo már márciusban megvásárolhatóvá vált a CD Projekt áruházából, azonban a rajongóknak volt egy kis hiányérzete, mivel a csomag nem tartalmazta a játék kánonon kívüli kiegészítőjét, a Hellfire-t, amelyet nem a Blizzard, hanem a Synergistic Software készített.

Hirdetés

A GOG-nak azonban sikerült kibuliznia, hogy hozzácsaphassa a Hellfire-t is a Diablóhoz a kínálatukban, ráadásul a DLC-t mindenki ingyen bezsákolhatja, aki rendelkezik az alapjátékkal. A csomag ugyanabban a gondoskodásban részesült, mint a Diablo, vagyis frissítették, hogy támogassa a magasabb felbontásokat, és más hasznos fejlesztéseket is végeztek rajta, hogy gond nélkül fusson a modern PC-ken. 

A játék most őrületes leárazásban, 8,99 euró helyett 8,09 euróért vásárolható meg. Aki játszott vele régen, tudja, hogy simán megér ennyit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)