Hirdetés

Ilyen lehetne a Diablo 2 remaster

|

Egy rajongó megmutatja a Blizzardnak, hogy kell ezt. A lelkes modder hamarosan egy kipróbálható verziót is elérhetővé tesz majd a saját textúracsomagjával felszerelt Diablo II-ből.

Hirdetés

Az /r/Diablo subreddit lakója, Zomprd úgy döntött, hogy ha már a Blizzard nem hajlandó rá, akkor megoldja ő maga. Nekiült összerakni egy MI-vel fejlesztett HD textúracsomagot a Diablo II-höz, és egyelőre ott tart, hogy elkészült a Rogue Encampment nagy részével. A célja nem az, hogy felújítsa az egész játékot (ezt egyébként sem hagynák a Blizzard jogászai), mindössze meglepné a kitartó rajongókat egy játszható szeletkével a modernizált klasszikusból.

Hirdetés

Zomprd a következő néhány napban szeretne kipofozni néhány szörnyet, karaktert és tárgyat, aztán az elkészült darabokat összeillesztve egy mindenki számára elérhető demót tervez összerakni, amit a böngészőben ki is lehet majd próbálni. Amint eléri kitűzött célját, azonnal leáll a modder a fejlesztéssel, tehát teljes felújításra tőle se számítsunk. A demó megjelenésének pontos időpontja egyelőre ismeretlen, ám a várható látványról lent találtok pár képet:

 Nektek hogy tetszik a Zomprd által csak kis részben újrakevert Diablo II?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)