Hirdetés

Így néz ki a Diablo II egyik területe Unreal Engine-ben újraalkotva

|

Kifejezetten menőn néz ki a Blizzard játékának ikonikus pályája a 3D-s motor nyújtotta látványvilággal felruházva, minden Diablo II rajongó szíve megdobban az ilyenek láttán.

Hirdetés

Az Epic Games által kalapált játékmotor, az Unreal Engine 4 bárki számára hozzáférhető, így nem csak a programozók képesek csoda dolgokat létrehozni benne, hanem a 3D művészek is. Sokan már meglévő játékokat csinosítanak ki a segítségével, így például láttuk már a League of Legends, a Silent Hill és a Fable egy-egy helyszínét is megelevenedni. Most a Diablo II-ben található Kurast Docks nevű helyszín kapott gyönyörű 3D modelleket, melyek között mi is szívesen barangolnánk. 

Hirdetés

A Blizzard ARPG sorozatának második része két évtizeddel ezelőtt hódította meg a játékosok szívét, és sokan azóta is vágyunk arra, hogy visszatérhessünk az ikonikus helyszínekre. Toni Dorotic nem csak álmodozott erről, hanem fogta az Unreal Engine 4-et, és újra megalkotta benne a sötét hangulatú Kurast Dockot. Az elkészült helyszínt ezen a videón csodálhatjátok meg:

Dorotic minden modellt saját maga készített, leszámítva a vizet, amit az Epic Marketplace-ről szerzett be. Azonnal átjárt minket a Diablo hangulat és csak remélni tudjuk, hogy a készülő negyedik rész hasonlóan minőségi pályákkal érkezik majd. Sajnos a videóban látható pályát nem járhatjuk be, mivel csak egy privát rajongói projektről van szó. 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)