Hirdetés

Digimon World - Unreal Engine 4-ben támasztja fel egy rajongó

|

Itthon talán nem ért el akkora sikert, mint a Pokémon, viszont tagadhatatlan, hogy világszinten hatalmas rajongótábort gyűjtött maga köré a Digimon, így nem csoda, ha a rajongók szeretnék viszontlátni.

Hirdetés

A 90-es évek popkultúrájának egyik meghatározó történése volt a Pokémon és a Digimon piaci versengése, ugyanis a két gyűjtögethető állatokra épülő franchise igen sok hasonlóságot mutatott, legalábbis ami az alapkoncepciót illeti. Itthon egyértelműen kijelenthető, hogy a Pokémon többre vitte a vetélytársánál, viszont Japánban és az Egyesült Államokban jóval komolyabb volt a verseny és ami lényeges, hogy a videojátékok világában is több  volt a versengés.

Hirdetés

Míg a Gameboyon abszolút taroltak a Pokémon játékok, a PlayStation egyértelműen a másik oldal platformja volt, hiszen a Digimon World toronymagasan a franchise legjobban sikerült adaptációjának mondható. Egy lelkes rajongó most úgy döntött, hogy szeretné újraélni ezt a korszakot egy kicsit és el is kezdte reprodukálni az eredeti játékot az Unreal Engine 4 segítségével, melyből most meg is nézhetünk egy rövid videót.

A videó alapján úgy tűnik, hogy habár sok tartalom még nincsen, a játékmenet már egészen jól körvonalazódott, így nagyon reméljük, hogy idővel többet is sikerül majd kihozni ebből a demóból, mert valóban ígéretes.

Nektek hogy tetszik? Pokémon vagy Digimon pártiak vagytok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)