Hirdetés

Pofásan fest a Dino Crisis rajongói remake-je

|

Elképesztő, amit egy csapat kihozott a Capcom klasszikusából az Unreal Engine 4 segítségével.

Hirdetés

A Capcom legutóbbi aktivitása és az évek során adott nyilatkozatok alapján jó esély van rá, hogy a háttérben már formálódik vagy a Dino Crisis hivatalos remake-je vagy pedig a széria új része, viszont addig is, amíg ez megtörténik, a rajongók a saját kezükbe vették a klasszikus játék sorsát. Persze bármikor jöhetnek a Capcom ügyvédei morogni, de addig is csodáljuk a lelkesedés és tehetség párosát.

Hirdetés

A Team Arklay serénykedik a Dino Crisis rajongói remake-jén, amely az Uneal Engine 4 grafikus motorral készül, az alábbi videó pedig egy vadonatúj gameplay trailer, amely megmutatja, hogy kellő elszántsággal és tehetséggel mit ki lehet hozni egy évtizedes klasszikusból. A készítők célja, hogy hasonló feltámasztással lepjék meg a játékosokat, mint ahogyan tette azt a Resident Evil 2 Remake, bár nyilvánvalóan nem lesz ugyanaz a minőség, hiszen egy indie csapatról van szó. 

Egyelőre nem tudni, hogy mikor kaphatjuk meg a fanok által kipofozott Dino Crisis-t, de a fejlesztés jól halad, így remélhetőleg idén legalább már egy demóval gazdagabbak leszünk majd. Persze ha a jogi osztály is úgy akarja.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)