Hirdetés

Újra elérhetők fiatalkorunk kedvenc Disney játékai

|

Aki nosztaligázni szeretne, most már modern platformokon is játszhatja az Aladdint, az Oroszlánkirályt és a Dzsungel könyvét.

Hirdetés

Nagyon kevés játék tudta lekötni a szüleimet, miután megkaptam az első PC-met, de az Aladdin egyike volt azoknak. A család közösen játszotta végig. Volt némi idegeskedés, de valahogy eljutottunk Jafarig. Ha bennetek is hasonló kellemes élményeket ébreszt bármelyik,  és úgy érzitek, akár még fizetnétek is értük, készítsétek a pénztárcát.

Az Aladdin 1993-ban, a Jungle Book és a The Lion King pedig 1994-ben jelent meg PC-re, SEGA Genesisre, meg egy rakás más platformra. A 16-bites korszak gyöngyszemei nem csak felkerültek a GOG.com kínálatába, de futnak Windowson (7-től 10-ig bármelyiken), Mac-en és Linuxon is. Jelenleg egyenként 8,99 euróért lehet beszerezni őket kedvezményesen, de aki mindhármat akarja, az 19,99-ért megkaphatja egyben. Erősen ajánlott mind.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)