Hirdetés

Csalt a Donkey Kong világrekordjának felállítója

|

Billy Mitchell, a King of Kong dokumentumfilm egyik főszereplője egy hosszú nyomozást követően elvesztette rekorder címét.

Hirdetés

Még a kétezres években jelent meg az a kiváló dokumentumfilm, amely bemutatja, a Donkey Kong világrekordja körüli bonyodalmakat. Most kiderült, hogy a filmben győztesként ábrázolt Billy Mitchell valójában nem érdemelte ki a győzelmet.

Hirdetés

A film arról szólt, hogy egy fiatal kihívó, Steve Wiebe szeretné megdönteni Billy Mitchell hihetetlen rekordját, viszont végül Mitchell kerül ki győztesként, miután egy videóval bizonyítja az állítását, mely szerint sikerült elsőként elérnie egymillió pontot a játékban.

Steve Wiebe
Steve Wiebe

A pontszámot hitelesítő cég, a Twin Galaxies azonban azóta is nyomozott az ügyben, a közelmúltban pedig megállapították, hogy Mitchell próbálkozásai nem lehetségesek egy "nem módosított" játéktermi gépen, ennek következtében pedig törölték az eredményét, és Wiebe-et ismerték el rekordtartóként.

Mitchell tehát megbuherált géppel csalt, ezért most elvesztette "bajnoki" címét, az első helyet a ranglistán. Mire volt ez jó, komolyan?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)