Hirdetés

Hatalmas frissítést kapott a Doom és a Doom 2, rengeteg új pálya jött

|

A No End In Sight kiegészítő bőven elég új lőnivalót ad minden vérgőzös Doom rajongónak.

Hirdetés

A klasszikus Doom epizódok reneszánszukat élik, a fejlesztők pedig nem hagyják hogy letegyük őket, na jó, maximum egy kis Doom Eternal erejéig, de aztán irány a nosztalgia. A Doom és Doom II PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, PC és mobilos verzióik egy hatalmas tartalmi csomagot kaptak a No End In Sight kiegészítő képében. A cucc 30 extra pályát kínál minden akcióhősnek temérdek bug javítás és egyéb változtatás mellett.

Hirdetés

A No End In Sight a rajongók szerint egy mély és kihívásokkal teli kiegészítő, ami még azokat is megizzasztja majd, akik könnyedén keresztüllőtték magukat a klasszikus részek kampányain. 

A Doom és Doom II a modern platformos megjelenésük óta több ingyenes kiegészítőt is kaptak, régivonalas rajongóknak is érdemes a portokat szemügyre venni, ha új kihívásokra vágynak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)