Hirdetés

A Doom motorjában született újjá a klasszikus Castlevania

|

Elképesztő, hogy egyes rajongók mire képesek kedvenc játékukkal. Mutatjuk, mit tudtak kihozni a Doom motorjából.

Hirdetés

Szerintem egyszer el fog jönni az a nap, amikor hőmérős kávésbögrén is végigtudjuk majd játszani a Doom első részét, de addig is vár ránk egy Castlevania remake az ősöreg lövöldében. A Castlevania: Simon's Destiny az első Castlevania játék újraalkotott változata FPS-ként.

Hirdetés

Andrea Gori, a projektért felelős rajongó igyekezett az eredetihez hűen újjáépíteni az összes pályát, így, ha még emlékszel rá, hogy mi merre volt Drakula kastélyában, akkor könnyű utad lesz.

Ha ki akarod próbálni a játékot, akkor érdemes lesz felkeresned a ZDoom fórumát, ahol részletes leírást kaphatsz a telepítés folyamatáról és a listát a szükséges fájlokról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)