Hirdetés

Rengeteg új tartalmat kapnak a Doom és Doom 2 konzolos változatai

|

Nem volt problémamentes a két klasszikus lövölde konzolos portjának megjelenése, de ezt mind el fogjuk felejteni, mikor a Doom 2 egy 80 pályás monstrummá válik majd.

Hirdetés

Az Eurogamer információi szerint a Doom és Doom 2 Nintendo Switch, PlayStation 4 és Xbox One verzió hatalmas tartalmi csomagokat fognak kapni. Az új tartalmak mellett a játékok opcionális, 60 fps-es zárt és választható képarány opciókkal is bővülnek. 

Hirdetés

Mindkét klasszikus megkapja a Sigil című kiegészítőt, ami John Romero legutóbbi munkája volt, és 9 új, egyjátékos és 9 új többjátékos pályát tartalmaz. Sőt a Final Doom két darabkája, a TnT: Evilution és a The Plutonia Experiment is befut, amelyek további 32 pályát csapnak hozzá a készlethez. Itt még nincs vége, mert a Doom 2 mindezek mellett még külön megkapja majd a No Rest for the Living kiegészítőt is, amivel együtt a folytatás egy 80 pályás akcióbombává fog változni.

Egyelőre még nincs megjelenési dátum egyik tartalmi csomaghoz sem, de elvileg "hamarosan" érkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)