Hirdetés

Fontos frissítést kapott a két klasszikus Doom rész

|

Az ingyenes update olyan funkciókat hoz el a játékokba, melyeket a '90-es évek óta hiányolunk.

Hirdetés

Tavaly nyáron a Bethesda lépett egy merészet és kiadta az id Software-nek hatalmas sikert hozó Doom első három részét minden platformra. Noha nem indult zökkenőmentesen a megjelenés, azért az idők során kijavítgatták azokat a hibákat, melyek a játékosoknak a legtöbb kellemetlenséget okozták, így aki szeretne egy látogatást tenni az FPS-ek hőskorába, az ezeken keresztül nyugodtan megteheti, ráadásul most egy igen kiterjedt ingyenes frissítéssel még élvezhetőbb az élmény.

Hirdetés

Ennek köszönhetően elérhetővé vált rengeteg közösség által gyártott folytatás a játékokhoz, amik mindig is fontos elemei voltak a Doom-élménynek. Ennél is fontosabb, hogy az eredeti 35fps helyett ezúttal már 60 képkocka frissül másodpercenként, így még gördülékenyebb John Carmackék úttörő lövöldéje. 

Ami viszont talán a legtöbb embernek könnyebbség lesz, hogy végre elérhető a gyors mentés és visszatöltés, melyet a menüből érhetünk el, konzolokon az R1/RB és az L1/LB gombokkal. Emellett egy gyorsabb fegyver- és pályaválasztó rendszer is került a játékba, ami így még inkább megkönnyíti a már kissé korosodó alkotások kezelését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)