Hirdetés

Így idézi meg az FPS játékok hőskorát a Doom Eternal

|

Egy új játékmenetet bemutató videóban láthattuk, hogyan hozta vissza az id Software a retró nézetet legújabb játékába.

Hirdetés

A Doom játékok a maguk korában korszakalkotó jelentőséggel bírtak, és nem kis részben köszönhető a sorozatnak, hogy az FPS műfaj ilyen népszerűvé vált. Mindemellett az első részek kinézete manapság már megmosolyogtató, több mém is született például a meglehetősen életszerűtlenül középen tartott fegyverekről. A Doom Eternalba a fejlesztők beépítettek egy lehetőséget, hogy akár ezt a régi nézetet is visszahozhassuk és a gyönyörű belezést egy plusz nosztalgiaréteggel dobjuk fel.

Hirdetés

Sajnos idén már nem kapjuk meg az elképesztően szórakoztatónak tűnő Doom Eternalt, azonban a csúszással nyert időt a fejlesztők a játék csiszolgatására fordítják. Az eddig látott előzetesek alapján ismét őrülten pörgős akcióra számíthatunk, ami közben folyamatosan szem előtt tartja, hogy honnan érkezett a széria.

Egy videóban a fejlesztők mutatták be, hogy a menüben beállíthatjuk, hogy a fegyvert teljesen középen tartsuk, ahogy az az id Software korai játékaiban volt. Első hallásra ugyan kicsit értelmetlennek tűnik a dolog, de a játékmenetet nézve elfogja az embert a nosztalgia:

Ti milyen régi mechanikákat látnátok szívesen a mai játékokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)