Hirdetés

Így játszhatod a Doomot és a Doom II-t a Doom Eternalban

|

Az egyiket könnyű feloldani, a másikat egy kicsit nehezebb, de mindkettőben segítünk.

Hirdetés

Valószínűleg már véresre koptak az ujjaitok, miközben válogatott eszközökkel próbáltátok szétszaggatni a pokol ocsmányságait, de a Doom Slayernek is kell néha a pihenő. A Fortress of Doomban található kabinjában lévő régi PC segít neki újraélni régi élményeit, gondtalanul, veszélytelenül gyakorolni.

Hirdetés

És hát persze nekünk is segít, hogy visszautazzunk 1993-ba és 1995-be, a Doom és a Doom II megjelenésének évébe. Ha szeretnétek ti is retrózni, az alábbi módon oldhatjátok fel a játékokat.

Doom feloldása a Doom Eternalban

Ez egy kicsit melósabb: össze kell gyűjteni a pályákon, valamint a Fortress of Doomban elrejtett floppylemezeket, amik alapesetben cheat kódokat aktiválnak. A küldetéseknél láthatjátok, melyiknél érdemes egyáltalán keresni, illetve az AutoMap is segít, kérdőjel mutatja a helyét. 11 van a küldetésekben, az erőd kettőt rejt, az egyiket pedig úgy szerezhetitek meg, hogy a Praetor Suit összes fejlesztését aktiváljátok.

Doom Eternal titkos jelszó, Doom II feloldása

Ez sokkal egyszerűbb: a jelszó, amit a gép kér: flynntaggart. A regények szerint Flynn Taggart, avagy Fly maga a Doom Slayer, valahol logikus, hogy a saját nevét használja jelszóként, de ha nem jöttetek rá magatoktól, az nem a ti hibátok.

Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)