Hirdetés

A Doom II: Annie a klasszikus Doom élmény rajongóinak szól

|

A milliónyi mod között rengeteg fura megoldás van, de akadnak olyanok is, akik csak az alapokat bővítik. A Doom II: Annie ebbe a kategóriába tartozik.

Hirdetés

Az SJ85 néven ismert modder bejelentette, hogy folytatja egy régebbi projektjét, a Doom II: Annie-t. Ebben a modban 16 új pálya lesz 4 fejezetre bontva, lesznek új szörnyek, hangok, textúrák és zenei aláfestés is.

Hirdetés

Mivel a Doom II: Annie a GZDoomon alapul, így lesz benne néhány extra speciális effekt (köd, 3D-s padló, stb.), de ezeken kívül a Doom II játékélményét kapjuk. Nincsenek különleges RPG rendszerek, meg extra dialógusok: tömény lövölde érkezik.

Az Annie egyelőre még a fejlesztés elején tart, de egy demó verzió már elérhető belőle, ami tartalmazza az első fejezet első pályáját. A kipróbáláshoz GZDoomra lesz szükséged. SJ85 megígérte, hogy amint elkészül az első fejezet, azt azonnal elérhetővé is teszi majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)