Hirdetés

A StarCraft egységei a Doom II-ben is elég menők

|

Szabadon letölthető egy mod, ami kreatív módon fonja össze az id Software lövöldéjét a Blizzard stratégiai alkotásával.

Hirdetés

Az internetet átböngészve tengernyi modot találhatunk a legkülönfélébb játékokhoz, ráadásul a kreatív játékosok nemcsak friss címekhez, hanem olyan klasszikusokhoz is készítenek mindenfélét, mint a Doom II. Például már a StarCraft több egységéből is pixeles ellenséget csinálhatunk a legendás FPS-hez. Tunasz egy olyan alkotással állt elő, ami összekapcsol két igazi klasszikust, ugyanis a modder elhatározta, hogy átpakolja a StarCraft egységeit a Doom II-be.

Hirdetés

Egyelőre csak néhány terran modell készült el, de a tervek szerint később a zergek és a protossok is tiszteletüket teszik majd a lövöldében. Viszont a csomag az újfajta ellenfelek mellett már most tartalmaz néhány olyan stukkert, amelyek szintén a Blizzard alkotásából származnak. Ha épp ahhoz lenne kedvetek, hogy terran katonákra és járművekre lövöldözzetek a Doom II-ben, akkor innen tudjátok letölteni a modot.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)