Hirdetés

Sigil - megjelent és ingyenesen letölthető John Romero új alkotása

|

Ha visszatérnétek a Doom világába egy kis retro lövöldözésre, akkor mindenképp adjatok egy esélyt a pályacsomagnak.

Hirdetés

Már tudjuk egy ideje, hogy John Romero visszatért egy kicsit a Doomhoz, hogy elkészítsen egy csokornyi vadonatúj pályát a rajongóknak. Az eredeti tervekhez képest picit csúszott a pakk megjelenése, de most végre elérhetővé vált.

Hirdetés

A Sigil tulajdonképpen az 1993-as klasszikus FPS ötödik fejezete, ami kilenc vadonatúj pályával bővíti ki a kalandot, ráadásul mindegyikhez tartozik egy deathmatch aréna is, ha egy kis többjátékos mókához támadna kedvünk. Ha tennétek egy próbát az új pályacsomaggal, akkor innen tölthetitek le azt, illetve ugyanezen az oldalon megvásárolhatjátok a Buckethead zenéivel felturbózott változatot is.

Ti kipróbáljátok az új pályákat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)