Hirdetés

Végre a Doomban is vannak loot boxok!

|

Az utóbbi évek legjobb, legkedveltebb játékipari húzása, a loot box, amit játékosok milliói ünnepelnek világszerte, bekerült az 1993-as Doomba is.

Hirdetés

A Mikulás mellett a véletlenszerű jutalmakat adó dobozok is a gamerek jó barátai, csak örömöt adnak, betakarnak, ha fázunk, boldogságot nyújtanak a nehéz időkben. Minden játékba kellenek, ez egyértelmű. 

Hirdetés

Szerencsére vannak olyan modderek, akik így gondolkodnak, ezért megszületett a Doom Loot Box mod. Ennek köszönhetően nem kapunk mindig automatikusan újabb és újabb fegyvereket, hanem pisztollyal indulunk, és a minden ellenfélből eső ládák kinyitásával juthatunk hozzájuk. Bolt is van, melyben kulcsokat és ládákat lehet vásárolni. Vagyis lehetne, ha működne, de a mod készítője egy amatőr, és eszébe sem jutott, hogy lehúzza a játékosokat; most csak egy hibaüzenet fogad mindenkit, aki bármit venni próbál. Akinek megvan a Doom, innen töltse le, és próbálja ki, nagyon jó lesz neki ugyanakkor!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)