Hirdetés

Egy rajongói modnak hála a Doom 3-ban is játszható a sorozat első két része

|

A Doom és a Doom 2 még látványosabb idTech4-nek köszönhetően.

Hirdetés

A Doom Eternal megjelenéséig ugyan még idén év végéig várnunk kell, de a sorozat rajongói addig elüthetik az időt az eredeti első két rész rajongói moddal látványosabbá tett verziójával.

Hirdetés

Egy modder a Doom 3 motorját felhasználva készítette el a 2004-es játék modjaként az 1993-as Doomot és annak az egy évvel később megjelent folytatását. A mod az eredeti pályák formáin nem változtat, de a fények és az effektek sokkal szebben festenek, az ellenségek pedig 3D-s formában próbálják legyűrni a főhősünket.

A Doom Reborn című mod még nem végleges, de a legújabb, 1.61-es sorszámú verzió (amit egyelőre pre-bétaként emlegetnek) már ingyenesen letölthető a ModDB oldalán erre a linkre kattintva.

Nektek hogy tetszik az ötlet, kipróbáljátok a Doom Rebornt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)