Hirdetés

Kiderült egy érdekes dolog a Doom, a Wolfenstein és a Commander Keen játékok főszereplőiről

|

Az id Software játékait több köti össze annál, hogy ugyanaz a fejlesztőcsapat felel értük.

Hirdetés

Bár a Wolfenstein franchise-zal már nem az id, hanem a MachineGames törődik szeretettel, megszületését John Romerónak és csapatának köszönhetjük.

Hirdetés

Romero és Tom Hall, a fejlesztőcsapat két társalapítója  Twitteren beszélte meg (rajongók közreműködésével, természetesen), hogy a Wolfenstein főhőse, BJ Blazkowicz Commander Keen nagyapja, aki maga meg Doomguy apja. Felmerült a kérdés, hogy mi a helyzet Keen faterjával. Mint kiderült (és nem tudni, ez mennyire a lore része), ő egy Blaze néven dolgozó hősies hírbemondó volt.

Így tehát most már tudjuk, hogy az id játékainak főhősei egy családba tartoznak, és ebből könnyen lehetne feltételezni, hogy a játékok ugyanabban az univerzumban játszódnak. Nem élnénk ott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)