Hirdetés

Doom-modként folytatódik a Half Life: Opposing Force

|

Igen, jól olvastátok: az 1994-es engine adja az 1999-es Half-Life epizód technikai alapját.

Hirdetés

A Doom 2 súlyosan módosított, grafikailag feltupírozott, játékmenet ügyében azonban az eredetihez hű motorját használta az a modder, aki az 1999-es Opposing Force című Half-Life epizód teljes értékű folytatáson dolgozik éppen. A Half-Life: Another Story LoliKoli műve, és egyelőre az early access verziónál tart, de az eredmény máris meggyőző.

A Doom Total Conversion nevű engine-re építette a játékot, így az eredeti id-féle remekműre legfeljebb onnan lehet ráismerni, hogy 3D-s modellek helyett sprite-okat használ, amelyeket természetesen a Half Life-ból "lopott" az alkotó. Nem meglepő, hogy teljesen szürreális az egész.

Hirdetés

Az eredeti Opposing Force a Gearbox műve; a kiegészítő egy kommandós, Adrian Shephard szemszögéből mutatta be a Black Mesa-beli eseményeket, az ő egysége kapta ugyanis a feladatot, hogy takarítsa fel a romokat, amit Gordon Freeman hagyott maga után. Az Another Story az egység egy másik katonájának történetét meséli el.

Az egész ingyen letölthető, a jövőben pedig bővül.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)