Hirdetés

Eltűnik a DuckTales: Remastered digitális változata

|

Csak néhány napotok van rá, hogy beszerezzétek a DuckTales: Remastered digitális verzióját bármilyen platformon, ha eddig nem tettétek volna.

Hirdetés

A Capcom bejelentette, hogy augusztus 8-tól kezdődően le fogják venni a digitális boltok polcairól a DuckTales: Remastered című klasszikust. Aki korábban beszerezte a játékot, az természetesen a jövőben is hozzáférhet majd, de megvásárolni később már csak fizikai formátumban lehet a továbbiakban. Sajnos azt nem tudtuk, hogy miért született ez a döntés, de általában a jogok birtoklásának lejárta az ok.

Hirdetés

Az árusítás végére rendesen levágott az árából a kiadó, így 75 százalékos kedvezménnyel tudjátok behúzni a játékot. Érdemes sietni, mert nincs sok időtök: augusztus 9-én a PlayStation 3, Xbox 360 és Xbox One boltjából tűnik el a klasszikus cím újrakevert változata, és egy nappal később a Wii U tulajok számára is vége a kacsameséknek. 

Egyébként remek játék, szóval ha valamikor, akkor most érdemes kipróbálni a rajzfilmes platformerek szerelmeseinek. Nézzétek meg a trailerét, ami még a 2013-as megjelenéskor készült:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)