Hirdetés

Dokumentumfilm készül a plafonra ragasztott gamerről

|

Bizonyára ti is találkoztatok azzal a közel 20 éves képpel, melyen egy srác a levegőben lógva játszik egy LAN partyn. Nemsokára többet is megtudhatunk ennek történetéről.

Hirdetés

Rengeteg téma, esemény van a videojátékok történelmében is, ami elég érdekes ahhoz, hogy dokumentumfilmben dolgozzák fel. A Polybius utáni nyomozásra sajnos nem gyűlt össze elég pénz Kickstarteren, de a plafonra ragasztott gamer történetének elmeséléséhez szerencsére nem kell az érdeklődők anyagi támogatása.

Hirdetés

2002-ben indult hódító útjára a kép, amin egy Drew Purvis nevű srác az acélgerendára ragasztva játszik egy LAN partyn. 2017-ben a Kotaku már kinyomozta, honnan ered a fotó, és miért kellett szegény fiúnak ebben a kényelmetlennek tűnő helyzetben Counter-Strike-oznia, de most maguk a résztvevők mondják el a történetet egy dokumentumfilmben. Ennek előzetesét láthatjátok alább.

Ha másra nem, arra jó lesz, hogy visszamerengjünk kicsit azokra az időkre, amikor a LAN partykat még könnyebb volt kivitelezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)