Hirdetés

Hardcore nehézségi szintet csinált a Duke Nukem 3D-hez egy magyar modder

|

Néhány szimplának tűnő változtatással sikerült elérni, hogy jóval nagyobb kihívás legyen átküzdeni magunkat az egyes pályákon.

Hirdetés

Brutális, őrült, ám egyben piszkosul szórakoztató játék volt a 3D Realms műhelyéből kikerült Duke Nukem 3D, amiben egy igazi badass karaktert irányítva, válogatott fegyverekkel lőhettük halomra a legkülönfélébb űrlényeket. A játékot még ma is érdemes elővenni, ha nosztalgiázni támadna kedvünk, ráadásul most már arra is van lehetőségünk, hogy megfűszerezzük egy picit a játékmenetet.

Hirdetés

Ha úgy éreznétek, hogy alapvetően nem nyújt elég kihívást a klasszikus FPS, akkor erősen ajánlott meglesni egy magyar modder, Winkler Oszkár alkotását, ami tulajdonképpen egy hardcore nehézségi fokozat a játékhoz. A Duke 3D - Fatal Mode (Atomic) megsokszorozza az egyes pályákon lévő ellenfeleket, de a fair play és a kiegyensúlyozottság érdekében több fegyvert és lőszert találhatunk, valamint még vadonatúj titkos helyekre is bukkanhatunk, ha elég szemfülesek vagyunk.

Továbbá nagydumás főhősünk minden pálya végén elveszti az összes stukkerét és felszerelését, szóval nem érdemes spórolnunk semmivel az űrlények irtása közben. A modot innen tudjátok letölteni, a futtatásához pedig egy Duke Nukem 3D - Atomic Edition példányra lesz szükségetek.

Ti kipróbáljátok majd ezt az új nehézségi szintet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)