Hirdetés

A Serious Sam 3 motorjával alkotta újra a Duke Nukem 3D-t egy modderpáros

|

A különleges mod még VR-támogatást is tartalmaz.

Hirdetés

Syndroid és NSKuber elképesztő modder munkájának köszönhetően különleges formában kóstolhatunk bele a Duke Nukem 3D történetébe. A páros ugyanis a Serious Sam 3 motorját felhasználva dolgozta át az 1996-os klasszikus lövöldét, kiegészítve, felfrissítve és VR móddal feldobva azt.

Hirdetés

A Serious Duke 3D címet viselő modban az eredeti játék pályáit felújították, helyenként bővítették, az ellenségeket és a fegyvereket pedig átszabták, sőt, még néhány a Duke Nuke Foreverből ismert stukkert is portoltak az alkotásba. Egyelőre az első epizód játszható, de a tervek szerint a teljes kampányt szeretnék átültetni. A remake-et mozgás közben az alábbi videóban csodálhatjátok meg:

A Serious Duke 3D futtatásához a Serious Sam 3-nak és a Serious Sam Fusionnek is jelen kell lenni a Steam könyvtárunkban, maga a mod pedig a Steam Workshopon keresztül, vagy erre a linkre kattintva tölthető le. A VR-verzió futtatásához a Serious Sam 3 VR kiadása szükséges.

Nektek hogy tetszik, tesztek egy próbát a Serious Sam-Duke Nukem hibriddel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)