Hirdetés

Készül egy új Earthworm Jim játék, de csak az új Intellivision konzolra

|

Igen, jön új Intellivision konzol is, hogy igazán a '80-as, '90-es években érezhessük magunkat.

Hirdetés

Az egy dolog, hogy most mindenki mini változatban adja ki generációkkal ezelőtti konzoljait, de ennél is keményebb, hogy rég elfeledett cégek térnek vissza a hardverpiacra.

Hirdetés

A 2020. október 10-én piacra kerülő Intellivision Amico konzol egyik első játéka lesz az új Earthworm Jim, melyen tízen dolgoznak az eredeti fejlesztőcsapatból, köztük Doug TenNapel és Mike Dietz is. Részleteket egy május 4-én tartandó streamben fognak elárulni, ahol a művészek élőben készítenek el koncepciórajzokat, melyeket aztán aláírva kisorsolnak a nézők között 50 poszterrel egyetemben.

Az Intellivision Entertainmentet egyébként Tomy Tallarico, a Video Games Live koncertsorozat atjya és az első két Earthworm Jim játék zeneszerzője vezeti. Az Amico konzollal az a céljuk, hogy összehozzák a családokat, ezért nyolc kontrollert fog támogatni, és lehetőség lesz okostelefonnal irányítani. Csak olyan játékok jelennek meg rá, amik Everyone (PEGI szerint ennek a 3+ a megfelelője) korhatárbesorolást kapnak.

Az eredeti Intellivision konzol 1979 és 1990 között volt a piacon, míg az Earthworm Jim csak 1994-ben jelent meg, de ez semmiképp ne okozzon zavart senkinél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)