Hirdetés

Ebben a játékban easter eggként a teljes TimeSplitters 2 megtalálható

|

Most sikerült teljesen feloldani a rejtélyt, melyet egy fejlesztő jó pár évvel ezelőtt dugott el.

Hirdetés

A Homefront: The Revolution öt évvel ezelőtti megjelenése semmi maradandót nem adott a játékiparnak, ennek köszönhetően a kaland úgy tűnt el a gamerek tudatából, mint a tavalyi hó emléke. Nemrég azonban újra szóba került a cím, miután egy Twitter bejegyzést követően játékosok tucatjai kezdték el bújni a kódját.

Az egész ott kezdődött, hogy egy bejegyzésfolyamban arra kérték a videojátékfejlesztőket, hogy húsvét alkalmából osszák meg a nagyközönséggel a szerintük legjobb easter egget, amit játékba raktak (az easter eggek a fejlesztők által elrejtett vicces kis kikacsintások, meglepetések, akár cameók a játékokban).

Hirdetés

A Rust vezető programozója, Matt Phillips is kiállt a nagyközönség elé, és elárulta, hogy amikor a Homefront: The Revolutionön dolgozott, megoldotta, hogy a nagysikerű TimeSplitters 2 natív 4K-ban játszható portja is belekerüljön a kalandba egy játékgép formájában.

A gépet persze már korábban felfedezték a játékosok, azonban mindenki azt hitte, hogy csak két pálya játszható a 2002-es klasszikusból. Phillips kifejtette, hogy a játék teljes egészét feloldó kódok sajnos elvesztek az idők során. Egyszer odaadta őket egy barátjának, hogy szivárogtassa ki őket egy Discord-csatornán, de azt hitték róla, hogy hazudik, ezért tiltották a felhasználói fiókját.

Pár nappal később azonban hozzászólásban jelentkezett valaki, aki a játékból kibányászta a hőn áhított kódot, mellyel a többi pálya is feloldható. Ez azt jelenti, hogy mostantól a teljes TimeSplitters 2 végigjátszható a Homefront: The Revolutionben.

A beszámolók szerint a verzió nem tökéletes, hajlamos kifagyni, de egy easter eggtől még ez is kifejezetten figyelemre méltó teljesítmény - pláne ha azt nézzük, hogy ilyen hibákat maga Homefront: The Revolution is bőven produkált megjelenéskor. Egyébiránt lehet jobban is jártok, ha inkább a TimeSplitters 2-t pörgetitek, mint azt a játékot, amibe belekerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)