Hirdetés

Egy 25 évig rejtve maradt csalást talált meg egy Street Fighter Alpha 2 rajongó

|

Ha sikerül beütni a kódot, akkor a játék rejtett ellenségéből játszható harcos lesz.

Hirdetés

A Street Fighter Alpha 2 az egyik legjobb SNES játék volt annak idején, és bár a Street Fighter II népszerűsége vitathatatlanul beárnyékolta sikereit, ettől még a mai napig vannak kitartó rajongói. Ilyen például egy Gizaha nevű programozó is, aki hobbiból visszafejtette a játék forráskódját és ott talált egy titkot, ami rejtve maradt 25 évig. Egy valódi csalásról van szó, ami a Street Fighter Alpha 2 része, és nem egy belemodolt ügyeskedésről.

Az első feladatunk, hogy végigverjük az Arcade módot és egy új High Score rekordot érjünk el. Ha ez megvan, akkor be kell vésnünk a KAJ betűket a ranglétrára, és vissza kell lépnünk a címképernyőre.

Hirdetés

Ha ez megvan, akkor lenyomva kell tartani az L, X, Y és START gombokat egy olyan kontrolleren, ami a konzol második kontrollercsatlakozójába van bedugva, miközben a Player 1 kontrollerrel a Versus mód van kiválasztva. Innentől az első és második játékos is választhatja Akuma Shin verzióját, ha a normál Akumára pörgetve nyomva tartja a START gombot. Akuma ruháinak színe megváltozik, és ez jelzi majd, hogy a karakter rejtett boss verzióját használjuk.

Akinek van otthon egy Wii U konzolja az a Virtual Console szekcióban ezt kipróbálhatja. Sok sikert, és jó bunyózást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)