Hirdetés

Egy luxusautó áráért kínálják egy 34 éves játék bontatlan példányát

|

Egy erősebb Tesla is kijönne abból a pénzből, amennyit a The Legend of Zelda egy ritka darabjáért kérnek.

Hirdetés

Egyre ritkábban lepődünk meg, amikor magas összegeket látunk egy-egy videojátékos aukciónál, és valahol érthető is, hogy a The Legend of Zelda 1987-ben kiadott, máig bontatlan példányát a szakértők 110 ezer dollárra, több mint 31 millióra becsülték. Valószínűleg nincs sok hasonló a világon, és egyébként is most ünnepli a játék a 35. évfordulóját (1986-ban jelent meg Japánban), akárki is kíván megszabadulni tőle, remek időpontot választott erre.

A termék értékét növeli, hogy ez egy olyan kiadás, ami 1987 végén csak néhány hónapig volt kapható, ennél csak a NES TM változat (az első kiadás) érne többet.

Hirdetés

A Heritage Auctions közleményben áradozott arról, mennyire kiemelkedően értékes az aukcióra bocsátott termék, és mennyire megtisztelve érezheti magát az, aki lecsap rá.

Igaz, hogy 110 ezer dollár nem kevés pénz, de a Super Mario Bros. egy példánya végül hatszor ennyiért kelt el, a Super Mario Bros. 3-ból pedig 156 ezer dollárért adtak el egy kiváló állapotú kiadást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)