Hirdetés

Egy modder egyjátékos módot készített a Wolfenstein: Enemy Territory-hoz

|

Az eredeti fejlesztőcsapat kukázta a kampányt, de közel 20 év elteltével egy rajongó összerakta, és most bárki letöltheti.

Hirdetés

Eredetileg a Return to Castle Wolfenstein kiegészítője lett volna a Wolfenstein: Enemy Territory, de végül  önálló, ingyenes játékként jelent meg 2003-ban. A készítők szerint az egyjátékos mód akkor nem úgy formálódott, ahogy kellett volna neki, ezért elkaszálták, és csak a többjátékos élményt kaptuk meg - ez viszont legendásan jó lett.

Egy moddernek annyira hiányzott a kampány, hogy úgy döntött, a multis pályákat felhasználva összerakja ő maga. 

Hirdetés

William Faure a napokban megjelent, a ModDB oldaláról vagy a Steam Workshopból letölthető kiegészítése két kampányt és 16 küldetést kínál, illetve november 30-ától kooperatívan is játszható lesz. Szükséges hozzá a Return to Castle Wolfenstein, valamint annak valamely nagyobb modja (iortcw, RealRTCW, RTCW4A, RTCW-Touch, vitaRTCW vagy RTCWQuest). Ha retróznátok kicsit, mindenképp tegyetek vele egy próbát, de nézzétek meg az alábbi előzetest előbb, szigorúan hanggal.

Játszottatok annak idején az Enemy Territoryval?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)