Hirdetés

Egy modnak köszönhetően lesz teljes az 1996-os Resident Evil

|

Egy modder most, 25 évvel az eredeti játék megjelenése után minden olyan tartalmat bepakolt, ami a nyugati változatokból valamiért kimaradt.

Hirdetés

Miközben továbbra is nagyon várjuk a Resident Evil Village e heti megjelenését (PC-n sikerült megszabadulni a demó időkorlátjától egyébként), bármely nap tökéletes lehet arra, hogy elővegyük a sorozat régebbi játékait. Az első Resident Evil 1996-os, és nem pont ugyanolyan élmény játszani, mint annak idején, de aki az egész szériát pótolná, ezt se hagyja ki.

Ha PC-n játszanád, érdemes lehet telepíteni a Resident Evil: True Director's Cut modot, mely azokat a tartalmakat is hozzáadja, amik csak a japán kiadásban szerepeltek, a nyugatiakba valamiért nem kerültek bele.

Hirdetés

A hivatalos, Capcom által kiadott Director's Cut szinte mindent tartalmazott, viszont a mod segítségével egy durvább intrót, egy új jelenetet és néhány dalt is kapunk. Nem fogja érdemben megváltoztatni a játékélményt, de a rajongók örülhetnek neki. A különbségek az alábbi videóban is megtekinthetők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)