Hirdetés

Egy olyan retró Sega kézikonzolt láthattok most, amelyet korábban még soha

|

A vállalat egyik régi kézikonzoljának prototípusáról van szó, amelyet egy videóban mutatnak most be a nagyközönségnek.

Hirdetés

1995-ben debütált Észak-Amerikában a Sega Genesis Nomad, ami gyakorlatilag a Sega Genesis (másnéven a Sega Mega Drive) hordozható változata, ráadásul több éven keresztül is kapható volt, és csak 1999-ben hagyták abba a gyártását.

Nemrég felkerült a YouTube-ra egy videó, amiben a vállalat producere és menedzsere, Hiroyuki Miyazaki tart egy kis történelemleckét a klasszikus konzolokból, és bemutatott egy egészen különleges apróságot is, amely a konzol elődjének is tekinthető bizonyos értelemben.

Hirdetés

A videóban feltűnik egy Venus névre hallgató kütyü is, ami bizony a Sega Genesis Nomad korai prototípusa. Ahogy az látható, a szerkezet némileg másképp néz ki, mint a termék, ami végül megjelent a tengerentúlon, de azért jól látható a hasonlóság. Miyazaki elmondása szerint nem olyan régen bukkant rá erre a prototípusra, amit a videóban láthat először nyilvánosan a nagyközönség.

Habár a Genesis Nomad nem hozott áttörő sikert a Sega számára, azért így is érdekes látni, mennyit változott a retró kütyü a megjelenés előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)