Hirdetés

Egy rajongó újjáalkotta a Diablo II negyedik fejezetét Unreal Engine 4-ben

|

Ugyan a cél nem az, hogy egy játszható Diablo II remake legyen belőle, de ettől még nem lesz az egész kevésbé lenyűgöző.

Hirdetés

Egy Upside Down nevű YouTube felhasználó épp a Diablo II Act 4-es pályájának remake-jén dolgozik. A lelkes alkotó azt tervezi, hogy június 20-ra befejezi majd az egész projektet, de nem fogja elérhetővé tenni, mivel ez nem egy publikumnak szánt játék, hanem egy portfólióba készülő munka. Azért reméljük, hogy egy videós bemutatót kapunk majd a végleges verzióról, ha már egyébként folyamatosan arról álmodozunk, hogy jön egy Diablo 2 remake.

Hirdetés

Addig is, amíg az elkészül, Upside Down feltöltött egy darabot az eddigi eredményeiből, és most picit sajnáljuk, hogy nem játszhatunk vele.

Nem biztos, hogy szükségünk van az Unreal Engine 4 biztosította gyönyörre, de azért egy modernizált Diablo II-vel szívesen játszanánk, erről egyébként a legutóbbi GameStar Hype műsorban részletesen is beszámoltunk nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)