Hirdetés

Egy soha meg nem jelent Nintendo 64-es játék került elő játszható állapotban

|

A Dinosaur Planet alapjait ugyan később felhasználták, de az eredeti játék sosem látott napvilágot.

Hirdetés

Egy hosszas fejlesztési ciklus során egy játék számtalanszor átalakulhat. Ez történt a Dinosaur Planettel is, ami a Nintendo 64 hattyúdala lett volna, és a konzolhoz elérhető legnagyobb kazettán, egy 64MB-os szörnyetegen jelent volna meg.

A fejlesztés ott akadt el, hogy a sokadik késés után a Nintendo már inkább a GameCube felé akarta volna terelni a figyelmet, így megkérték a Rare-t, hogy az N64-es projektből csináljanak egy GameCube-os játékot.

Hirdetés

Ennél is jobban befolyásolta a játékot azonban az, hogy a Nintendo szerette volna a Star Fox széria részeként tálalni azt. Egyébként is antropomorf állatok voltak a főszereplők, így ez nem volt megoldhatatlan a dolog, és ennek köszönhetően megkaptuk végül a Star Fox Adventures című kalandjátékot. 

A Dinosaur Planet a maga érintetlen valójában viszont végül eltűnt, egészen addig, amíg egy Twitter felhasználó meg nem kaparintotta a lemezt, amin ott volt a kiszivárgott verzió. A Dinosaur Planet így publikussá vált, és játszható egy emulátorral, még ha nem is hibátlanul.

Hatalmas rajongói vagyunk a kiszivárgott játék buildeknek, így ennek is biztosan neki fogunk ugrani. Ti se hagyjátok ki a lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)