Hirdetés

Egy ügyes rajongó hozhatja el nekünk a Nintendo 64-es Metroidot

|

A Metroid hivatalosan soha nem látogatott el a Nintendo klasszikus konzoljára.

Hirdetés

Nagyon sok kiváló játék jelent meg az 1996-ban debütált Nintendo 64-re, amelyen olyan legendás címek pörögtek, mint a Super Mario 64, a The Legend of Zelda: Ocarina of Time, na és persze a GoldenEye 007.

Valamilyen oknál fogva a szintén jól ismert Metroid sorozat kihagyta ezt a masinát, de szerencsére manapság már adottak a feltételek ahhoz, hogy pótolni lehessen ezt a hiányt.

Hirdetés

Egy mexikói indie fejlesztő, Luto Akino belevágott egy Metroid 64 nevű projektbe, ami azt hivatott bemutatni, hogy milyen lehetett volna egy Metroid-játék, ami Nintendo 64-re jelenik meg. A Twitteren megosztott videó alapján a grafika remekül hozza az akkortájt megjelent játékokra jellemző látványvilágot, Samus Aran irányítása pedig elég szórakoztatónak tűnik.

A prezentált anyagok alapján egyelőre csak egy techdemóról van szó, de Akinónak látszólag igen komoly tervei vannak a projektet illetően. Külön foglalkozott ugyanis a célzási rendszerrel, a kameramozgással és a kezelőfelületettel, de még arra is jutott energiája, hogy összerakjon egy sztorit a játékhoz.

A történet szerint a Metroid 64 még az első rész előtt játszódik, és elvileg nem zavar bele majd a hivatalos kánonba.

Szinte biztos, hogy nagy érdeklődés övezné az elkészült Metroid 64-et, szóval remélhetőleg a Nintendo sem fog belerondítani a munkába.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)