Hirdetés

Rajtatok is múlik, hogy elkészülhet-e a következő Vakondok projekt

|

A legújabb Vakondok ezúttal a '80-as és '90-es évek magyar számítógépes szcénájáról fog szólni, ha összejön az elkészítéséhez szükséges összeg.

Hirdetés

A Vakondok neve minden bizonnyal nektek is ismerősen cseng, elvégre itt a GSO-n is hosszasan foglalkoztunk a Vakondok 4-gyel, a magyar videojáték-fejlesztés hőskorát bemutató dokumentumfilmmel, amit a GameStar Plus tagok elsőként nézhettek meg, most viszont már bárki meglesheti a YouTube-on is. 

Hirdetés

Bőven van viszont még elmesélésre váró történet, a Vakondok csapata pedig ezeket a sztorikat is meg szeretné osztani veletek, így most új filmen kezdtek el dolgozni. A következő Vakondok epizód már kifejezetten a '80-as és '90-es évek magyar számítógépes szcénájára akar koncentrálni, ha minden jól megy, akkor a legendás Csoki klub és a swapperek világa kerül a fókuszba. 

Mindehhez azonban szükség van arra, hogy sikeres legyen a projektet éltre hívó Indiegogo kampány. A kitűzött 10 ezer dolláros célnak már több mint fele összegyűlt, és még 22 nap van hátra a kampány lefutásából, szóval nagyon jól halad a dolog, de így is arra biztatunk mindenkit, hogy amennyiben lehetősége van rá, járuljon hozzá a következő Vakondok történet létrejöttéhez. 

Ti őriztek szép emlékeket erről a korszakról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)