Hirdetés

A következő Vakondok film támogatói akár moziban is Commodore 64-ezhetnek

|

A leglelkesebb támogatók már az exkluzív vetítés előtt elfoglalhatják a mozit, ahol egy C64 is elő fog kerülni.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy összejött a kitűzött célösszeg a következő Vakondok filmre, de persze ettől még az Indiegogo kampány pörög tovább, hiszen minden hozzájárulás tovább bővíti az alkotók lehetőségeit. 

Hirdetés

Ha pedig ti is hozzá szeretnétek járulni a film elkészültéhez, és netán a 25 dolláros "Analóg VIP", vagy az 50 dolláros '"Stábvetítés és Buli" támogatói csomag mellett döntötök, akkor lehetőségetek nyílik majd egy nem mindennapi C64-es buliban is részt venni. Azok a támogatók ugyanis, akik a fenti két csomag valamelyikére böknek rá, nem csak egy exkluzív, zártkörű vetítésen vehetnek részt, hanem a moziteremben 2 és 4 fős Commodore 64-es játékokat is pörgethetnek. A pontos játékfelhozatalról majd a résztvevők számának függvényében, illetve a rajongói igények fényében döntenek. Mi egyedül annyit szeretnénk kérni, hogy legyen Wizard of Wor. 

A '80-as, '90-es évek számítógépes szcénáját, a feltört játékok, a Csoki klub, a swapperek és lemezújságok világát bemutató következő Vakondok történet létrejöttét még 21 napon át tudjátok támogatni az Indiegogón

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)