Hirdetés

Egymás mellé állítva nézheted meg, hogy fut az új konzolokon a GoldenEye 007

|

Egy legendás cím tért vissza hozzánk, hogy ismét elmerülhessünk benne, de a GoldenEye 007 öregedése ellen érkezett pár új funkció is.

Hirdetés

Talán emlékeztek még arra, amikor valaki elképzelte, milyen is lenne a GoldenEye 007 Unreal Engine 4 alatt, egészen új vizuális élményként átélve a legendás James Bond játékot. Nos, erről egyelőre nincs szó, de azért mégis csak nagy dolog a régivonalas játékosok számára, hogy a jelenlegi generációs konzolokon is elérhetővé vált az 1997-es, Rare gondozásában készült alkotás. Nyilván ma már nem nyújthat olyan élményt, amit annak idején, de azért a nosztalgia mindig édes, főleg, ha pont sikerült annyit javítani a játszhatóságon, hogy az ember könnyebben adja át magát a régi idők csábításának.

Ez jelen esetben azt jelenti, hogy Switchen a Nintendo Switch Online Expansion Pack előfizetők, Xboxon a Game Pass tulajdonosok élhetik újra a régmúlt dicső napjait, előbbiek online meccseket, utóbbiak achievementeket, és natív 16:9-es szélesvásznú képernyős játékélményt kapnak 4K Ultra HD felbontásban, ráadásul az irányítás is modernizálódott. 

Hirdetés

Ha kíváncsiak vagytok, milyen a játékélmény a két konzolon, látványos összehasonlító videó készült, ahol több mint 10 percig bambulható a játékmenet, ennek alapján már egészen biztosan el tudjátok dönteni, érdemes-e visszakatapultálni magatokat a kilencvenes évekbe:

Nektek hogy tetszik? Visszatértek, vagy ha kimaradt, adtok neki egy esélyt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)