Hirdetés

Egyre több PS3-as játék bukkan fel a PlayStation Store-ban

|

Sikerült megoldania a Sonynak a PlayStation 5 visszafelé kompatibilitását?

Hirdetés

Egyre inkább valószínű, hogy valamire készül a Sony, ami a nosztalgiázni vágyóknak fog igazán tetszeni. Alapvetően annak is örültünk volna, ha a PlayStation Now elérhetőségét terjesztik ki, de a napokban arról érkeztek hírek, hogy az előfizetést aktiváló kódokat visszavonták a boltokból, így lehet, hogy egy másik, Game Pass-szerű szolgáltatás váltja fel hamarosan - és nem kizárt, hogy PlayStation 3-as játékokat is elérhetünk majd vele.

Egyes régiókban eddig is megtekinthetők voltak PS3-as játékok a PS5-ös Store-ban, azonban elindítani csak a PlayStation Now előfizetők tudták őket. Most történt egy változás, ami továbbiakat vetít elő.

Hirdetés

Több felhasználó is jelezte, hogy a Store-ban bizonyos PS3-as játékoknál szerepel regionális ár, pedig eddig nem volt feltüntetve, hiszen önállóan nem lehetett ezeket megvenni PS5-re, csak a Now-n keresztül érhettük el őket. Köztük van a Prince of Persia: The Two Thrones és a The Forgotten Sands is, amik még a PS Now kínálatában sem találhatók meg, míg mások a Dead or Alive egyes részeit szúrták ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A böngészőben ezek még nem láthatók. Előfordulhat, hogy csak hiba, de túl sok a pletyka és a gyanús jel ahhoz, hogy erre is csak legyintsünk. A Sony várhatóan februárban tartja a következő State of Play-t, ahol akár új szolgáltatását is bejelentheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)