Hirdetés

Elképesztő látványos a Half-Life 2 Plaza Unreal Engine 4-gyel modellezve

|

Ivan Fernandez alkotása profi munka, könnyen el tudnánk képzelni a klasszikus játékot ilyen látványvilággal.

Hirdetés

A Half-Life 2 közel 16 éve jelent meg, de még a mai napig számos mod és egyéb rajongói alkotás készül a játék alapján. Az egyik legújabb ilyen Ivan Fernandez műve, aki a Plaza környezetét alkotta újra Unreal Engine 4-gyel.

Hirdetés

A 3D művész rengeteg apróságra odafigyelt a modellezés során, és igyekezett megtartani az eredeti világ hangulatát és atmoszféráját. A Plaza végül felújított modellekkel, effektekkel és textúrákkal készült el, alább pedig videón is megnézhetitek.

Ivan emellett több fotót is megosztott az alkotásról, ezeket az alábbi galériában pörgethetitek végig. A grafikus többi munkáját pedig az ArtStation oldalán találjátok.

Nektek hogy tetszik a felturbózott látványvilágú Half-Life 2 Plaza?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)